CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
dijous, 13 d’octubre de 2011

el color carn....

fa dies que ja sigui a través de correus electrònics o bé a través de blocs amics, veig moltes referències sobre aquest tema: el color carn......

és curiós com a vegdaes nosaltres mateixos utilitzem termes amb els que si analitzem ens adonem que hi estem totalment en contra!!!!!!
després de trobar-me aquesta reflexió en pocs dies he fet la meva pròpia, i si, hi he caigut!!!!! jo també parlo amb l'aina del color carn..... MALFET!

el color carn, era aquell plastidecor o color de fusta que si quan jo era peke el tenia, era la reina de la classe........ i mai, mai, mai s'em va dir que el color negre, marró, groc...... també era el color carn......

a partir d'ara a casa no parlarem mai més del color carn, sinó de salmó, negre, marró, groc, blanc.............

mireu aquesta foto..... parla per si sola veritat???????ara només ens queda consienciar als nostre pekes i als seus profes de quin és el significat del color carn.

2 comentaris:

Silvia - Desenredando el hilo rojo ha dit...

Este tipo de rotuladores los había visto siempre fuera de nuestras fronteras pero nunca los había visto aquí. Ya era horaaa!!

Laura ha dit...

Jo n'he comprat a estats units i n'he venut uns 250 a tota la familia adoptant ... si en necessiteu encara me'n queden alguns.