CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
dimecres, 10 d’agost de 2011

40 mesos de registre!

avui som dia 10, això vol dir que en descontem un altre!!!!!!
avui fa 40 mesos que el nostre expedient va quedar registrat a la xina......... quant de temps veritat?......

si ens parem a pensar ens passem la vida esperant..... sempre esperem alguna cosa...... algunes no tarden gens, d'altres es fan eternes...., però el que compta no és el temps que estàs esperant, si no com vivim aquesta espera.
i malgrat a vegades sembli que el final no arriba mai, les esperes valen molt la pena i hem de gaudir molt durant aquest temps....., perquè la vida està feta de moments i mentre n'esperem uns altres no ens podem oblidar mai de viure el present.

aquí segui princesa, gaudint de la teva espera........perquè hi ha una cosa que tinc molt clara..... no vull recordar mai la teva espera com alguna cosa díficil de passar, si no tot el contrari!
un petonet al vent!

2 comentaris:

Ester ha dit...

Felicidades familia!!! siempre nos gustaría dar cuantas menos felicitaciones de estas mejor...pero como tu dices, nos pasamos la vida esperando cosas...es mejor disfrutr de la espera y que cuando por fin puedas coger a tu tesoro en brazos lo hagas al 100%

Muchos besotes, Ester

Silvia - Desenredando el hilo rojo ha dit...

Felicidades, familia. 40 meses menos que esperar. Besotes