CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
diumenge, 12 de juny de 2011

fotografia de la setmana: festival de ballet.

Ahir al vespre l'aina va fer el festival de ballet.
L'any passat no en van fer per motius personals de la professora i directora de l'escola, i varem gaudir, això sí, de veure el ball que ens havien preparat dins la mateixa escola.
Aquest any però, hem tornat a recuperar l'esperiat festival de fi de curs de cada any, on totes les alumnes, grans i petites, ens demostren tot allò que han après al llarg de l'any.

Aquest any ha estat el primer any que amb l'aina ens hem canviat els papers..... fins ara jo estava a dalt de l'escenari i ella em mirava assentada entre el públic..... aquest any s'ha girat la truita, jo era la que estava de públic i ella la que ballava dalt de l'escenari.

No us puc descriure els sentiments que ahir a la nit van recórrer per tot el meu cor..... veure-la allà dalt, ballant, i donant el millor d'ella mateixa en aquest art que tant m'apasiona, ha estat sencillament brutal.
tant el meu cor com els del seu pare estaven totalment descontrolats.......suposo que quan has estat més de 30 anys dalt d'un escenari i saps el què és i el que t'hi jugues, fa que pateixis doblement quan hi veus a la teva filla.

gràcies reina perquè aquestes estones són les millors de la vida. Són moments únics que només quan els passes saps tota l'emoció que comporten.

ara estem esperant les fotografies i el vídeo oficial, fet per professionals...... aquelles fotos i aquell vídeo que de ben segur mirarem i remirarem una pila de vagades....., aquells vídeos i aquelles fotos que ens fan donar compte de que et vas fent gran sense que en siguem del tot conscients.........

les persones que fan el vídeo, són amigues meves, i per això us puc fer un petit avançament de la bona pinta que tindrà el resultat final del vídeo.
aquestes imatges són del dia de l'assaig general, que segurament les utilitzaran per fer un making-off de l'espectacle.......
l'aina surt un moment vestida d'assaig.......... espero que us agradi!

http://www.youtube.com/watch?v=TEUKK7kycHo

3 comentaris:

Anònim ha dit...

PERO QUE MUÑECA!
ME IMAGINO LA DE BABAS QUE HABRIAN EN EL TEATRO!
UN ABRAZO FAMILIA, Y A SEGUIR DISFRUTANDO DE LA ARTISTA.

MARTA

Anònim ha dit...

Que bé que ho va fer Sílvia.
No cal dir que la teva cara ho deia tot.
Va ser un vespre brillant.

Anna

Silvia - Desenredando el hilo rojo ha dit...

Ahhhhhhhhhhhhhhhh, me la comooooo!!