CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
dilluns, 16 de maig de 2011

dilemes....

ser pare/mare, a vegades et planteja moments díficils.......
nosaltres sempre ens hem guiat pels nostres valors i pel sentit comú, tot i que diuen que a vegades és el menys comú dels sentits..... ;-)

fa dies però que arroseguem un petit problema...... que es transforma en un problema gegant per l'aina.....
l'aina és una nena que ens ha demostrat abastament que se sap adaptar sense massa problemes a les situacions de la vida.
és una nena que t'escolta, que sempre li parlem de tot i sense massa embuts,.....
és una nena que li encanta anar a piscina, o li encantava........ una nena que quan entre setmana i va amb nosaltres es llença, juga, neda sense ajuda...... en fi.....

A l'escola de l'aina fan piscina es de P4 fins a segon de primària, és obligatòri, activitat amb la que hi estem molt a favor i crec que és molt necessària.
el curs de piscina ha anat fantàsticament bé fins fa un parell de mesos.
els monitors són molt bons, però n'hi ha algun com és en el cas del grup de l'aina que els ha espantat una mica......
crec que el tema està en que no ha sabut donar confiança, i tracta a nens de 4 i 5 anys com adults, sense tenir en compte la part més dolça amb la que ens hem de dirigir quan estem amb aquestes personetes tan encantadores.....

el resultat, que l'aina té por. No té por de la piscina, la prova està en quan està amb nosaltres va sola per tot arreu, té por de la monitora.
l'hem anat conscienciant i mentalitzant de que ella ho fa molt bé i que no ha de tenir por de res, però no hi ha res a fer, el diumenge ja es lleva somicant que el dilluns no vol anar a piscina.
tot i que s'ha cridat l'atenció per part de l'escola al centre on la mainada fa natació, la cosa no millora massa......

molts pares han optat per no portar més els nens al curset, però nosaltres sempre hem defensat la idea de que a la vida es trobaran moltes vegades amb problemes i situacions difícils, i la opció no és amagar el cap sota l'ala i plegar......, però arriba un moment que allò del que estem tan convençuts comença a desmontar-se......
és necessàri fer passar a l'aina per aquesta angoixa cada dilluns?
el que és divertit i distès acaba convertint-se en un calvari!

4 comentaris:

Silvia - Desenredando el hilo rojo ha dit...

Ufffff, una muy complicada decisión. Imagino que ya le habéis contado que en ocasiones se encontrará con estas situaciones en la vida pero que por supuesto estaréis ahí siempre, de forma incondicional, acompañándola.

Tocaya... yo creo que si la cría deja de dormir el domingo por la piscina... habrá que tomar alguna decisión. De momento y ahora... todavía podéis evitarle sufrimientos. Cuando tenga 15 años probablemente no sea así.

Ufff, difícil elección. Besotes

jinghai ha dit...

pues yo soy de la opinion que puede perfectamente no ir a la piscina,porque esta claro que no es problema suyo ni simplemente falta de ganas.con miedo no se pueden conseguir resultados,hay muchos sitios donde hacen natacion,y ella ya la hacia antes,ya debe saber o tener una base.lo que no aprenda ahora lo aprendera mas tarde y mejor,y disfrutando y le quedara un buen recuerdo de cuando apredia natacion.yo soy partidaria de interrumpir las clases y la cria se alivie.un abrazo

Isabel ha dit...

Creo que pienso como tu y creo que tendía el mismo dilema. En el tema piscina se suele dar, pero si esta claro que el problema no es de la niña, vale la pena que sufra? Creo que no.
Isabel

manuela ha dit...

Yo pienso como jinghai, con miedos no se consigue nada, y ademas ya tendrá tiempo de sufrir...de momento que disfrute mucho de su etapa infantil que es lo que toca, que disfrute mucho muchisimo!!!


UN ABRAZO GRAAAANDE
Manuela