CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
diumenge, 17 d’abril de 2011

fotografia de la setmanaal matí l'aina s'ho ha passat d'allò més bé anant a beneïr la seva palma. que tot sigui dit de pas, és el primer any que l'ha portat ella sola tota l'estona...... jajajajajajja
això si....... les xuxes que hi havia a la palma en un tres i no res han volat a la panxolina d'algú que jo em conec.......
ha fet un dia preciós que l'hem disfrutat al costat de la nostra familia on ho hem passat molt bé gaudint dels més petitons i celebrant l'aniversari de la meva mare...... la millor mare del món!.

i al vespre ..... teatre al carrer.
des de fa dos anys que s'ha recuperat una llegenda del nostre poble, del nostre patrimoni cultural: "la llegenda d'una espasa."
es tracta d'un cavaller i un drac, i tot i que té moltes similituds amb st jordi, hi té poc a veure.
de fet, l'ajuntament s'ha posat d'acord amb els propietaris dels terrenys, i s'ha aconseguit traçar una ruta ben assanyelada i accesible per tothom que la vulgui fer fins arribar a la ROCA DEL DRAC, lloc on es creu que era la cova del drac que antigament amenaçava el poble.
aquesta obra ja es va estrenar l'any passat per sant jordi, però com que aquest any coincideix amb la setmana santa s'ha avançat la representació una setmana.

i per segon any consecutiu, la nostra princesa no s'ho ha volgut perdre.tinc la gran sort de viure en un poble meravellós, on la cultura i les tradicions estan molt ben conservades i molt arrelades i això ajuda a que tots, grans i petits ho visquem tot amb molta alegria, molt de respecte i molta intensitat.....
i com a poble ara ens queda una fita....... anar fins a París i aconseguir que ens tornin l'espasa que forma part d'aquesta llegenda, ( que se'n diu llegenda, però no ho és...) i que torni al poble, que és on li toca estar!

2 comentaris:

manuela ha dit...

QUE BONITA LEYENDA! QUE GUAPIIISIMA AINA!!!

UN ABRAZO

Manuela

Anònim ha dit...

Tota una nina.
Quin tip de riure quen es pintava els llavis al mig de l'escenari, és un encant.

tonets
LAURA