CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
diumenge, 3 d’abril de 2011

fotografia de la setmanaha començat la primavera, i amb ella aquelles sortides tan especials que vénen tant de gust fer.
Recórrer aquest país tan bonic que tenim al costat d'aquells que tant estimes és meravellós...... i si a sobre gaudeixes d'aquest solet que comença a fer ja esdevé tot plegat màgic.

aquesta foto és d'ahir, a sta Fe del Montseny! un dia molt especial on varem gaudir de la grata companyia de la familia del cor i de l'alegria contagiosa de les nostres princeses, que es van portar meravellosament bé gaudint de la natura en el seu estat més pur.

Aquesta setmana ha estat quelcom especial amb la familia del cor, doncs quan t'acostumes a que res et pot fer trontollar, no et pares mai a pensar els ensurts de la vida....
un gran amic ha estat a la UCI, però per sort tot ha quedat en uns dies per oblidar, això si, a partir d'ara molt de relax i molta calma!!!!!
a veure si per la propera foto i som tots!