CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
dilluns, 30 d’agost de 2010

fotografia de la setmanaCom cada any s'acosta la festa major...., uns dies de disbauixa d'engalanar carrers, de fer proves i més proves pels carrers, de saltar ballar...... un any més ja tenim a sobre la gran "competició" entre els montsenys i els montnegres.
El nostre poble està ubicat entre dos grans parcs naturals, el montseny que dóna nom al grup dels SENYS, i el montnegre, que dóna nom al grup dels NEGRES.

Així que tot i que oficialment la festa comença el proper divendres dia 3, aquesta setmana ja ha començat alguna de les proves del corremonts.
En total hi ha moltes proves a realitzar durant els dies de festa, proves per a grans , petits, avis, joves..... per tothom.

tenim donació de sang, estirar la corda, rucades, correxuxes, correxarrups, realització de lipdubs...... mooooltes coses a fer, molta feina i el més important moltes ganes de passar-ho bé i divertir-nos mentre ho preparem tot.
ens espera una setmana molt moguda i molt cansada, pintar pancartes, fer abordatges, engalanar carrers a veure qui s'emporta aquest punt.......

per això us deixo aquesta imatge, donació de sang.......
senys 113
negres 123

ja ho sabeu, si voleu veure de què va tot plegat i com queda dividit un poble per dos colors, animeu-vos i feu una escapada!!!.

aquest és el vídeo de l'any passat..... quins records!
a més a més, aquest any els senys s'han espavilat, però és que els negres anem pel triplet!!!! si guanyem aquest any, haurem guanyat 3 anys seguits!!!!

FORÇA NEGRES!!!!!