CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
dijous, 26 de novembre de 2009

desànim a xina!

fa dos dies que no he obert l'ordinador, i el que m'he trobat a l'obrir-lo i fer una ullada moooolt general en la informació referent a la xina, em deixa bocadadada.
entenc perfectament el desànim general, no n'hi ha per menys, però digueu-me ilusa, però no el comparteixo.
Sempre pasa el mateix, surt una "notícia" o un "rumor", i tothom se'n fa eco.....
fins i tot a vegades aquesta notícia o rumor dóna la volta al món i quan ho analitzes fredament veus que és la mateixa informació passada de ma en ma, només que molt més manipulada........ això ha passat moltes vegades.......

digueu-me sectària, però per mi només hi ha una informació fiable, la que ve del CCAA, i que no sempre ens en podem fiar......
ells diuen, fan i desfan, i realment, el que acabaran fent només ho saben ells i només ells, hagin dit el que hagin dit abans.
si que és veritat que sempre he trobat un punt d'informació fiable, que només se'n ha fet ressò quan ha tingut l'autèntica certesa, i aquests són una associació que a mi em mereix tots els respectes, perquè m'ho han demostrat abastament.
des de finals del 2004, dia que vàrem llençar el primer paper que ens conduiria a l'aina, fins avui, ( fa tant com 5 anys...) són els únics que m'han demostrat que el que diuen té fonament....... tots sabeu de qui parlo!

avui, 5 anys després, hi ha moltes pàgines de rumors que sincerament crec que l'únic que fan és augmentar més el desànim, el nerviosisme i crear confusió i desesperació en totes les families que estan a l'espera del seu tresor xinès.

que a xina el tema és complicat.... CERT!
que la cosa no és per tirar coets.....CERT!
que ningú veu el final.....CERT!!!!!

però com moltes situacions a la vida, ells i només ells saben com acabarà tot això. Només él CCAA sap quin n'és l'entrellat, i creieu-me si us dic que ells no explicaran quines són les seves intencions a "ningú".....
o és que algú es pot creure que qualsevol país i més parlant d'altes esferes explicaran els seus plans de país a qualsevol dels que estem a l'altre punta de món?????? perquè jo no m'ho crec!
no anem tan lluny....... nosaltres expliquem am pels i senyals la nostra situció més íntima a qualsevol?

la informació i a més si és bona, és fantàstica.
com més gent informi millor, però caure en el drama i en el que es dedueix o m'han dit, crec que és fer un flac favor a tots els que esperem.......
la realitat és la que tots coneixem, els grans retrassos en les assignacions, però el futur i el que pot canviar qualsevol situació a la vida, no hi ha ningú que ho sàpiga.....

quant surt un "BOOM" i molts alhora se'n fan ressò, realment creieu que algú té contactes superiors als altres? NO....

ánims a tots, sobretot als que espereu!

i jo segueixo amb lo meu....... el fil vermell no es trenca mai!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

HO COMPARTEIXO AL 200%!
AL FINAL RESULTARÀ QUE TOTHOM TÉ CONTACTES I TOTHOM HO SAP TOT, PERÒ A MI NINGÚ EM DIU QUAN M'ASIGNEN!

UN PETONÀS SÍLVIA, I GRÀCIES PER DIR OBERTAMENT EL QUE PEMSES TU I EL QUE EN EL FONS PENSEM TOTS.

CARME

Roser ha dit...

Silvia, gracies de nou pel teu escrit, personalment crec que l' hauries de posar a les llistes d'afac, potser una lectura diferent de totoes les males noticies i els desanims faria veure a la gent que aixó no s'acaba a quí....

Yo penso com tu, que el nostre cami seguix i ens durà ,més aviat o més tard a retrobarnos amb la Martína, l'ona, l' Emma, la Judith, la Sara, l' Erika i tantes d'a ltres nenes que esperan l' arrivada dels seus pares i mares.

Però malgrat tot això, tenim altres opcions guardades, esperant poguer fer-se realitat, independenment del final de Xina.

Ara , més que mai tivent amb més força del fil vermell.....

Petons i anims pels que esperem i a vegades desesperem

Nür ha dit...

Que no, que no, que el fil vermell no es trenca!!

Una abraçada,
Nür