CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
divendres, 2 d’octubre de 2009

tranquila i amb molta pau.

així és com m'he quedat avui, tranquila i amb una pau inmensa després de la primera tutoria de l'aina.
després de quasi bé dues hores parlant amb la professora de l'aina i escoltant tot el que ens ha dit d'ella, aquest és el resultat final, molta pau.
les meves impressions no anaven gens equivocades, una noia molt carinyosa i dolça, però alhora molt estricte.
de l'aina ens en ha parlat molt bé, crec que fins i tot necessitàvem un pitet...jajajajajaj, i qui no??????

aquestes dues hores han passat volant, hem conversat sobre molts aspectes de la vida, de l'educació, dels valors...... ha estat fantàstic.
La sorpresa ens l'hem endut al final, la seva intenció de passar per un procés adoptiu...
que tranquila que m'he quedat, algú que realment està posat en el tema i les ganes de tractar-lo com cal.

Així com a la llar d'infants compartíem experiència adoptiva amb altres pares, aquest any, l'aina és única en aquest sentit a la classe, i com és molt normal, la nostra preocupació per com s'enfoqués el tema en el seu moment, és un aspecte que ens interessava i molt.
avui les nostres pors en aquest sentit s'han esvaït completament.

Aprenem a cops, és així, i encara que la teoria de que les coses no passen per casualitat, la sabem perfectament, a vegades ens costa aplicar-la.
de ben sabut per tots els que em seguiu, sabeu que l'aina no va entrar a la primera opció de l'escola que volíem per ella.
avui he fet un pas....... qui m'havia de dir que la seva mestra sería una possible mare adoptiva?
qui millor que ella per tractar aquest tema davant d'una classe de 25 nens on entendran que està bé ser diferent, i que l'únic important a la vida és l'estimació i la familia, sigui quin en sigui el seu origen i com s'hagi format.

m'ha repetit les mateixes paraules que abans de començar l'escola, no pateixis que tot anirà genial, i estarem en la vostra línea a l'hora de tractar el tema amb la resta de la classe.

com és que encara dubtem del que ens passa a la vida???????
SEMPRE TOT TÉ UN SENTIT, SEMPRE, i RES PASA PER CASUALITAT!

6 comentaris:

Laura ha dit...

Tot passa per alguna cosa en aquesta vida, tens raó!
Laura.

Roser ha dit...

M' en alegro moltisim que la primera tutoria amb l' Aina hagi
anat molt bé, si es que teniu un sol de nena, que esperavau?

Es una sort trobar dins la mateixa escola o cicle educatiu que la vostra filla una persona que vol adoptar,però si aquesta persona es la seva senyoreta es doble sort ja que ella millor que ningú sabrà tractar aquest tema amb la delicadessa amb la que s'ha de parlar al nens per que ho entenguin,i a més pensa que segur que es mira a l'Aina amb uns altres ulls, uns ulls plens d' amor, o no t'enrecordes com miraven nosaltres a les nenes xinetes que veiem quan esperavem....o jugavem amb la Carla?
Disfruteu d'aquesta nova experiència, l' Aina havia d'entrar en aquesta escola per algo? ja ho saps, oi?...

Un petó.

Roser.

Eugènia ha dit...

Quina doble sort!!
Quina sort per a n'Aina (tenir una mestra-futura mare adoptiva).
I quina sort per a la mestra (tenir una alumna adoptada dins el seu grup i uns pares com vosaltres, amb tantes ganes de compartir la seva experiència).
Aquest curs serà un curs ben especial.

Isabel ha dit...

Has vist? Al final tot a sortit perfectíssimament bé.
Felicitats.
Isabel

jinghai ha dit...

me alegro mucho porque yo pase por lo mismo y fue al empezar el cole cuando me di cuenta que nos toco el mejor colegio y la mejor enseñanza para nuestra hija,te entiendo y me alegro por vosotros muuuuuuchooooo!!!!!!

Anònim ha dit...

HOLA FAMÍLIA!! SAPS QUE HEU TINGUT MOLTA SORT????????? A L'ESCOLA ON TREBALLO QUE S'ASSEMBLA A LA RIMERA OPCIÓ QUE US FEIA TANTA GRÀCIA, NO ENTENEN EL NOSTRE TEMA EN LA MATEIXA LÍNIA QUE L'ENTENEM NOSALTRES....EN FI, SE QUE TINC MOLTA FEINA PER FER, QUE ENS CALDRÀ PACIÈNCIA I PEDAGOGIA..ESPERO I DESITJO QUE EL NOSTRE JOAN PUGUI SER EL PRINCIPI D'UN CANVI EN LES MENTS DE LES "MEVES COMPANYES" QUE SEMPRE BUSQUEN A LA MOTXILLA DELS NOSTRES FILLS EXPLICACIÓ A LES SEVES MANCANCES..I JO SEMPRE ELS DIC QUE ELS NOSTRES TRESORS POTEN PETONS, AMOR, CARINYO I UN GRAPAT DE PARES COHERENTS QUE ES DESVIUEN I ES PREOCUPEN PER ELLS, PERQUÈ SÓN SENS DUBTE, LO MILLOR DE LES SEVES VIDES....PENSO QUE SÓC MOLT AFORTUNADA PER HAVER REBUT EL FILL QUE TENIM, I TAMBÉ PENSO QUE LES COSES SÓN AIXÍ PER ALGUNA RAÓ, QUE TOTES CONDUEIXEN A ALGUN PORT...POTSER L'ANY VINENT QUE JA COMENÇAREM P3 ALGUNA COSA CANVIARÀ....ALMENYS AQUESTA ÉS LA MEVA ESPERANÇA.


PETONS FAMÍLIA SE US ENYORA....EL PASSAT DIA 30 DE SETEMBRE VA FER DOS ANYS DE LA NOSTRA ARRIBADA I SEMBLA QUE VA SER FA UNS DIES...AISSSSS !


MONTSE, CARLOS I JOAN