CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
dissabte, 17 d’octubre de 2009

revisions: noves notícies!

fa poc dies que comentava el fet de que a partir del maig del 2007 el número d'expedients registrats a la xina havia baixat considerablement, ho veiem en la rapidesa de les revisons.
aquesta entrada la vaig fer el dia 1 de setembre, on el CCAA deia que ja tenia revisats tots els expedients fins l'octubre del 2007, doncs bé, segons un missatge que ha passat una família a les llistes d'AFAC, l'ecai ACI confirma que ara, a mitjans d'octubre ja ténen revisats tots els expedients del 2007, és a dir, fins el 31 de desembre!!!!

"Os comunicamos que el CCAA ha finalizado la revisión de losexpedientes de adopción registrados hasta el día 31 de diciembre de2007. Continúan trabajando con los siguientes y nos informaránoportunamente una vez terminados. Asimismo os informamos que el CCAA ha realizado las preasignacionescorrespondientes a los expedientes registrados hasta el día 28 de marzode 2006. ACI ha recibido 29 asignaciones, 27 niñas y 2 niños, de edadescomprendidas entre los 7 meses y los 5 años y medio, de las provinciasde Jiangxi, Guangdong y Heilongjiang y Shanghai."

almenys ara, encara que les asignacions segueixen sent molt lentes, si que hi ha molt moviment en les revisions......

2 comentaris:

V ha dit...

Moving, moving... keep moving

Isabel ha dit...

Venga, venga......... bueno a ver si revisan nuestro mes y sera como un chute de energia positiva.
Isabel