CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
divendres, 30 d’octubre de 2009

BONA CASTANYADA!Des d'aquesta finestreta us desitjo que passeu una bona castanyada!!
Nosaltres com cada any la passem amb els amics, disfrutant d'un bon menjar, dels boníssims panellets, d'una bona torrada de castanyes i d'una excel.lent companyia.

La Castanyada és una festa popular de Catalunya que se celebra el dia de Tots Sants, tot i que darrerament se n'ha desplaçat la celebració a la vigília d'aquesta diada.
Consisteix en un àpat en què es mengen castanyes, panellets, moniatos i fruita confitada. La beguda típica de la 'castanyada' és el moscatell. Pels volts d'aquesta celebració, les castanyeres venen al carrer castanyes torrades i calentes, i generalment embolicades en paper de diari (paperina). En molts llocs, el dia de Tots Sants, els confiters organitzen rifes de panellets i fruita confitada.
Actualment, la castanyada s'ha convertit en una revetlla de Tots Sants, i se celebra en l'àmbit familiar, extrafamiliar i comunitari -a les escoles és la primera de les quatre festes tradicionals escolars, juntament amb Nadal, Carnestoltes i Sant Jordi-, ja sense referència ritual ni memorial envers els morts.


Nosaltres som d'aquells de mantenir les nostres tradicions que ben boniques són, i intentar que els més menuts les arrelin ben fort per tal de que mai es perdin.
A vegades penso que potenciem més tot allò que bé de fora i oblidem una mica el que realment ens pertany,.... què hi farem!

2 comentaris:

ha dit...

Nosaltres sempre ho celebrem... El dia 1 de Novembre fará 12 anys que ens vam casar! I va haver-hi mooooltes castanyes, panellets i en marrameu, es clar!! Bona Castanyada també!

jinghai ha dit...

madre mia que bandeja tan bonita!!!!!que aproveche