CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
dijous, 15 d’octubre de 2009

18 mesos

tot i que ja fa uns dies que varem fer 18 mesos de registre al CCAA, concretament el dia 10, però no estavem a casa, no vull perdre la oportunitat de deixar-ho per escrit, ja que crec que no he deixat cap mes de recordar-ho.

18 mesos i el que ens queda, mare meva!
però què voleu que us digui, sempre hi ha una veueta al fons del meu cor que em diu que això no pot seguir així, que ha de millorar.
A la vida pasem cicles, i sempre després d'una baixada vé una pujada i a l'inrevés..... per tant, crec que ja ens començaria a tocar tornar a veure la pujada.
Estic molt tranquila, potser també és degut a la nostra sitiuació particular ( el fet de poder tenir fills biològics), però sigui el que sigui em nego a pensar que aquest fil vermell no arribarà a on ha d'arribar, perquè fa olt temps que el nostre tresor viu als nostres cors i l'esperem amb tot l'amor del món.
La nostra il.lusió i les nostres ganes estan intactes com el primer dia, o no, fins i tot diría que molt més, i potser és per això que el temps em continúa passant rapídissim, sabent que cada dia és un dia menys per arribar al final del camí!

"cada día del hombre es una noche oscura.
Nadie sabe lo que va a pasar el próximo minuto,
e, incluso así, las personas van hacia adelante.
Porque confían. Porque tienen Fe."


Paulo Coelho (Brida)

2 comentaris:

Silvia - Desenredando el hilo rojo ha dit...

Felices 18. Ya son 18 menos. Y seguimos descontando.
Un abrazo

María ha dit...

Pero que guapa está Aina!! cómo me gusta la sonrisa de esta brujilla.

Silvia para hacer la entrada via mail te explico:
Vas a configuración, pinchas en correo electrónico-mail, y ahí te aparecerá "Opciones para la creacion de entradas", introduces una palabra, le das guardar y tachannnn ya esta hecho.

Seguro que te sale bien ya verás.

Un besazo para ti y un achuchon para Aina.