CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
dimarts, 18 d’agost de 2009

una data que mai oblidaré .....

Avui és un dia especial, i ho serà sempre, ja que el dia 18 d'agost de 2005, el nostre expedient va quedar registrat a la xina.
Evidentment que el dia que finalment varem abraçar a l'aina, o el dia de l'assignació són únics i irrepetibles, però també sempre portarem al cor el dia 18 d'agost, ja que sense aquesta data rès del que venia al darrera hagués estat possible!

Sempre dic que el 18 d'agost no només ens va unir amb la nostra filla, també ho va fer amb una altra gran família, la nostra família del cor.
Amb molts d'ells ens veiem molt sovint, anem junts de vacances, intentem aprofitar tots els ponts, gaudim de tots els aniversaris, disfrutem de totes les trobades que fem, les hores que passem junts no ténen preu, els riures, els crits .......
Però també ens ha unit, encara que sigui a la distància, amb moltes altres famílies que tot i no veure'ns tan sovint, mantenim una relació molt i molt especial i intentem veure'ns de tant en tant per gaudir de les nostres princeses i recordar moments màgics.

D'aquella data de registre avui en fa 4 anys, 4 anys plens de felicitat impossibles d'oblidar.
gràcies a tots els que ens heu acompanyat durant aquest temps.

3 comentaris:

marta ha dit...

Moltes felicitats 4 anys!!! i els que us queden un petó..

Anna ha dit...

moltes felicitat Silvia!!

Penso com tu, que el món de l'adopció no només ens ha donat una filla, sinó que també un munt d'experiències, vivències, amistats, petits moments...buff!! un munt de coses que mai hagués imaginat.

un petonàs

Anna

PILI ha dit...

Les teves paraules m'emocionen. Moltes Felicitats!!! Son datas que mai s'obliden... veritat? estàn tant carregades de sentiments i dessitjos.

Ah!! les fotos de la teva nena son precioses!!!! Guapísimaaaaaaaaa!!!!!!!

Molts petons!!!

Pili