CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
dijous, 25 de juny de 2009

és tan important el color de la pell?ara serà un tema a debatre, segur, tal i com ho ha estat en aquests últims anys, però segur que ara després de la sobtada mort del rei de pop aquest tema tornarà a ser el protagonista.
dit així, la veritat és que resulta fins i tot extrany ....... canviar-se el color de la pell......
la veritat és que tot i estant al segle que estem, i amb mils d'avenços diaris, em continúa sobtant que la ciència pugui canviar i modificar el color de la pell.

tot i que la música de michael jackson m'agrada i va marcar la meva vida en més d'un moment, no he acceptat mai la seva excentricitat i les seves "manies" fins al punt de convertir-se en algú que poc s'assembla a qui és realment.
recordo perfectament quan es va començar a parlar de que es canviava de color de pell, ja en aquella època ho vaig trobar horrorós, recordo que ja vaig criticar aquest fet ,ja que creia i crec rotundament que el que importa és el de sota la pell, i no el seu color.
mai he entès com una persona sigui quin sigui el seu color de pell pugui acabar rebutjant-lo per transformar-se amb qui no és.
què podrien arribar a pensar la gent de color quan el seu ídol amb qui s'hauran emmirallat més d'una vegada decideix que no vol seguir sent qui era?

els diners ho arreglen tot??? NO
michael jackson haurà pogut canviar el seu color, la seva cara, però la seva escència i la seva persona ha seguit sent la mateixa i la prova la tenim en la seva infeliçitat.
els diners poden canviar moltes coses, les poden disfressar, però mai canvien laraó de ser de cada persona, ni curen allò que la vida ens hagi pogut pendre o fer-nos passar malament.

sigui quina sigui la creença de cadascú després de la vida, estarem d'acord en una cosa:
valen la pena tots aquests canvis?
quan abandonem el cos poc importa quin sigui el seu color i l'aspecte que ens ha acompanyat durant anys.......

sigui a on sigui ara el rei del pop, que trobi la felicitat que en vida li ha estat impossible aconseguir, sempre recordarem la seva música.
Ara ja és una mica més a prop de Neverland.

deixo una de les cançons que més m'han agradat d'ell:
( per escoltar-la clikeu pausa de la caixa de música de la dreta )