CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
divendres, 15 de maig de 2009

reflexions....

sempre que tinc temps, ni que sigui 10 minuts, m'agrada asseure'm en algun raconet tranquil de casa, tancar els ulls, i intentar deixar de pensar en la pila de coses que constanment tenim en ment.......
és un exercici molt positiu, i que va molt bé, us el recomano, però per desgràcia ho faig poc. Sempre hi ha coses per fer i sovint ens oblidem de nosaltres mateixos.....

Avui, després d'aconseguir tenir aquests 10 minuts de relax he fet una cosa que feia algun temps que no feia, agafar el llibre "EL GUERRERO DE LA LUZ" i obrir-lo per una pàgina qualsevol.
A vegades busquem respostes inmediates que no trobem o no entenem, però no deixa de ser curiós la pàgina que he llegit a l'obrir el llibre.

"El guerrero de la luz contempla la vida con dulzura y firmeza.
Está ante un misterio, cuya respuesta encontrará un día. De vez en cuando se dice a sí mismo: esta vida parece una locura.
Tiene razón. Entregado al milagro de lo cotidiano, nota que no siempre es capaz de prever las consecuencias de sus actos. A veces actúa sin saber que está actuando, salva sin saber que está salvando, sufre sin saber por qué está triste.
Sí, esta vida es una locura. pero la gran sabiduría del guerrero de la luz consiste en elegir bien su locura."


no deixa de ser curiós que buscant respostes a la pila de coses que ens passen diàriament, justament caigui aquest escrit en les meves mans.....