CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
dilluns, 27 d’abril de 2009

i seguim amb la incertesa....

fa dies que volia fer aquesta entrada, però no m'hi veia amb cor......
el temps, els dies, les hores van curant tot allò que ens fa mal al cor, i mica en mica encara que no vulguem ens anem resignant, que no conformant, i anem encaixant les proves que dia a dia ens posa la vida.
de què us parlo?????
segur que ja us ho imagineu.......les temudes preinscripcions escolars.

fa dies que vaig fer una entrada sobre aquest tema, aleshores ja mostrava la meva disconformitat amb el mètode a seguir i deia que em semblava indignant que com a pares no poguéssim escollir l'escola dels nostres fills i ho fés un sorteig.
Doncs bé, en el nostre cas s'han complert els pitjors pronòstics.....el número que tenim i el del desempat han fet la seva feina......o el que traduït vol dir els últims de la fila.

si una cosa tenim clara és el tipus d'escola que volem per als nostres fills, no vol dir que sigui la bona, simplement és la nostra opció.....
el dia 22 d'abril totes les nostres ilusions i esperançes van quedar en un no rès.....es van esmicolar en petits trossets impossibles de refer.
Acceptem les regles del joc, acceptem que hi ha unes normes, uns barems, fins i tot ho podem arribar a entendre, però el que no entenem és que com a pares, com a ciutadans només tinguem deures, i els nostres drets????????

arribar a l'aina ens ha costat molt, vàrem haver de demostrar abastament el nostre desig i la nostra ferma convicció de ser pares a través de l'adopció i vàrem tenir la sort d'escollir i pendre fermament la decisió.
Vàrem recórrer mig món per trobar-la, i ara que aquí, a casa, volem pendre la decisió de la seva educació escolarment parlant, ens diuen que no, que el nostre número no és el de la sort i que ni l'escola que volem ni tan sols el tipus d'escola encara que en sigui una altra.

Ens passem la vida prenent decisions, decisions importants, decisions no tan importants, però en qualsevol cas decisions.
prenem les millors decisions per als nostres fills, i sabem que qualsevol d'aquestes decisions influiran i marcaran les seves vides.
no és una decisió important poder escollir l'escola?????, doncs no, això ho tria un sorteig!!!!!
per aquí si que no m'hi conformo, que l'escola de la meva filla depengui d'un sorteig i que finalment depengui de persones que la ubicaran on ells creguin, no hi estic d'acord.

sóc de les que pensa que les coses no pasen perquè si, que tot té un sentit i una explicació, però ara mateix no la veig o no la trobo....
no és l'escola en sí el que em crea aquest sentiment, és la impotència davant d'aquest sistema i en el que ben poc hi puc fer......
ara ens queda esperar al dia 25 de maig i a veure si com a mínim entrem a la tercera opció, que m'agrada, però no és el que volíem.

i com a mare, la única cosa que em queda és seguir-ho intentant fins que entri en la opció que per nosaltres és la vàlida.

arribar en aquest punt m'ha costat molt, poder-ne parlar des de la calma i sense emocionar-me ha estat un repte, perquè a mi aquest tema m'importa, no tant em fa......

hi ha una persona a la que li vull agraïr molt i molt la seva implicació tots aquests dies, una persona que esperava a l'aina a casa seva amb els braços oberts, i la seva ajuda ha estat decisiva.
espero que algun dia a part de ls seva ajuda i el seu recolzament li pugui fer una bona classe d'història!!!!!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Menuda faena Silvia!!!

Si que ha sido mala pata, desde luego... Los métodos que usan no son para nada correctos.
Está claro que la opinión de los padres les importa un carajo, qué poca vergüenza tienen!!!
Cuanto siento, que lo esteis pasando mal
De todas maneras, hay veces que cuando quedan pocos días para formalizar las matrículas, hay gente que cmabia de opinión y quedan plazas libres. A una amiga nuestra, le ha pasado eso en Vitoria, y al final ha matriculado a su peke en el cole que ella quería. A ver si teneis suerte y os sucede lo mísmo.

besitos

itzi

Anna ha dit...

Hola Silvia!
si hi ha algú que entén perfectament com us sentiu en aquests moments, aquests som nosaltres que l'any passat ens va passar exactament el mateix. És una frustació enorme i costa de pair!!! Com tu dius és una vergonya que no puguem triar escola, una de les decisions més importants a prendre i no ens deixen. Quina impotència! Ara et dic una cosa, tot i que he fet preinscripció novament (jo crec que perquè encara porto la ràbia dins i pel tema que m'obessiona de la secundària) estic encantada amb l'escola que ens va tocar i et dic una cosa si al final aconseguim canviar-la (cosa molt improbable) em farà pena perquè penso que les mestres i l'escola estan fent una molt bona feina.

Anònim ha dit...

ANIMS SILVIA!!!
JA SÉ QUE ÉS MOLT DUR, I COM TU DIUS LA IMPOTÈNCIA ÉS TOTAL, PERÒ JA VEURÀS COM MÉS TARD O MÉS D'HORA L'AINA PODRÀ ENTRAR A L'ESCOLA QUE VOLEU.

PETONS
CARME

Isabel ha dit...

Sílvia, espera't a veure com queden les coses i dona-li una oportunitat a l'escola que us toqui, igual us sorprenen gratament, no sería la primera vegada. De totes formes sempre hi ha la opció de canvi d'escola, tinc coneguts que ho han fet així i després no ha resultat gaire difícil. Ànims familia ja veureu com les coses s'arreglen, tard o d'hora.
Petons.
Isabel

Anònim ha dit...

aiiiiis, aquí uns altres que es van posar com una moto. També vam treure el darrer número i em va semblar desseguida que malgrat que et diuen que l´ensenyament és de lliure elecció, la realitat no és aquesta.

Va arribar setembre i vam començar anar a l´escola jo amb molt disgust, m´agradava una escola petita i la nostra és una macro-escola, i havien moltes coses que tan sols no eren les que nosaltres haviem triat. A més crec que ja t´he explicat alguna vegada "l´excursió" que haig de fer cada dia, i donat que una està ja una mica imsersaria jajaja, arribo esgotada.

Però al final saps a quina conclusió he arribat, que poder l´escola no és tant important, el més important és el mestre que et toca, i en aquest sentit estem molt contents, hem tingut molta sort, l´Abril aprent molt i surt molt contenta, cosa molt important per a nosaltres.

Aixís que ànims, com que de moment no ho pots canviar, i mira que nosaltres vam intentar parlar amb l´escola que voliem, amb ensenyament, etc., espera a començar el curs, i si l´Aina surt contenta, ho veuas d´una altre manera.

I no t´ho dic perque siguis conformista, sinó perque quan les coses no es poden canviar ....

Petonets de veuras com l´Aina serà la reina vagi on vagi ;-)))

Fina

Anònim ha dit...

Molt bona nit, familia, desde Sabadell, la Montse i en Sergi, tambe estem en hores baixes, doncs la Laia, tambe ens ha quedat sense plaça escolar,tot per que un "numero", no l´hi a volgut donar la sort, no podem afegir res mes, tots els vostres sentiments, son els mateixos que nosaltres pensem, creiem que tenim el dret de decidir on volem que vagin els nostres fills i no pas que sigui un "numero" el que et digui si o no.
Ens hem quedat fora per ben poc, doncs avui hem vist que la Laia, ha quedat 2ª en la llista dels que no han entrat.
Haurem de esperar al proper 25 de Maig, haviam a quina escola ens asignan a la Laia, ho tenim dificil, ja que saben que les primeres opcions que varem posar, totes tenen nens i nenes que tambe han quedat fora.
Esperem haviam que pasa.

MOLTA SORT PER EL 25 DE MAIG ¡¡¡¡