CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
dilluns, 23 de març de 2009

i ara toca esperar......

Doncs ja hem fet el que tocava avui.....preinscriure a l'aina a l'escola que volem.
Si alguna cosa tenim clara en aquesta vida és precisament aquesta!!!!
perquè esperar més dies oi si ho tenim clar???
ara ens queda esperar al dia 22 d'abril, que a través d'un sms ens informaran de si hem entrat o no en aquesta primera opció.

rellegeixo només el començament de l'entrada i la paraula esperar n'és la protagonista...
esperar.......a vegades penso que és la única cosa que faig en aquesta vida, esperar i tenir paciència i confiança en que tot ha d'anar bé.

ens passem una bona part de la vida esperant....ara per una cosa, ara per l'altre.....
però justament l'espera és la que ens fa madurar, i pensar en que allò que tant desitgem es pugui fer realitat.
esperar és el camí que ens toca passar per aconseguir l'objectiu final.

em quedo amb un frase que m'agrada, perquè a part d'explicar què vol dir esperar, transmet molta positivitat i això és el que em cal ara en aquests moments.....
ser positiva, i fer que aquesta espera tan incerta valgui finalment la pena.

Esperar es segura complacencia, es saber que cuando llegue lo esperado, disfrutarás la alegría de aquella espera, y vivirás a plenitud con lo logrado.
Pablo Cerda.

2 comentaris:

xino xano cap a Xina ha dit...

i el que espera desespera...cara´m ara et contesten per sms¡¡ ...el que canvien les coses en tres anys ...només fa tres anys que estavem en la mateixa decisio i ja está fent primer i vam saber el resultat per unes llistes cutrisimes penjades a la escola.
Bè ,a nosaltres no ens va entrar en primera opcio pero la segona ens encantava, aixi que vam tenir molta sort ja que el reste de opcions no ens agradaven gens .
El fet de triar escola del teu fill és una de les coses més importants que decidirás per a ell i amb el sistema que hi ha ara no decideixes tú , la veritat es que és imcomprensible ..jo no se que faria per que es pogues escollir d ún altre manera , pero si hi haguesin suficients recursos per totes les escoles per igual i es tingues en conta la proximitat potser aquest tema tant important milloraria.apa molta paciencia i moltisima sorttttt

Victòria ha dit...

Doncs com que esperar és el que toca, miraré de creure que al final allò aconseguit durà molta alegria, encara que hi dies que un vol ser positiu i no pot.