CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
dilluns, 27 d’octubre de 2008

un nou projecte!!!


quan vàrem començar amb el tema de l'adopció de l'aina, quan buscàvem informació i a gairebé no trobàvem rès.....quan ens posavem en contacte amb òrgans del país, i seguíem sense trobar rès.....va aparèixer una espurna, va aparèixer el que sería la nostra guía i salvació: vàrem trobar AFAC. ( www.afac.info )
ells, desinterasadament ens van oferir la seva ajuda i gràcies a ells vàrem entrar de plè en el meravellós món de l'adopció......
per primera vegada veiem fotos, ens parlaven de com era la carta al CCAA, ens ajudaven en la confecció de l'expedient......en resum, se'ns va fer de dia.......
des d'aquella primera visita a la Seu per allà el 2005, sempre més hi hem trobat la mà estesa!!!!
a vegades llegeix-ho alguns comentaris ofensius cap a AFAC,.....mai tots hem d'estar d'acord amb el mateix.......però el que em sorprèn, és que la majoria de les vegades no hi ha ni una causa justificada.....
no seré jo qui en parli bé, perquè no tinc que justificar la seva feina davant de ningú........el camí es demostra caminant, i la feina feta és la millor garantía.....
per això, a casa seguirem confiant en aquesta associació que tant ens ha aportat......amb totes les seves virtuds, i tots els seus defectes, perquè les persones humanes ens equivoquem, i perquè a vegades no agradem simplement només pel fet de que no se'ns hagi acudit a nosaltres!!!!

perquè explico tot això????????
perquè una vegada més........una vegada més les paraules deixen pas als fets i aquest fet és un nou projecte.......TODOS LOS SUEÑOS SON POSIBLES.
sempre hi ha gent amb un cor molt gran, disposats a renunciar al seu temps lliure per recollir diners per algú que pot ser el nostre fill.

us convido a entrar al món de la màgia, us convido a visitar aquesta webb. http://voluntariosohl.webcindario.com/

al fi i al cap, el que compta sempre són els nens........és igual d'on vingui l'ajuda, ells no ho pregunten.......el que compta i el que està en joc és molt més important que tot plegat!!!!

VICENTE, estem amb tu!!!!!!!

4 comentaris:

El fil vermell ha dit...

Quan vaig entrar en tot aquest tema de l'adopcio buscant informacio pel TdR, la primera pagina que vaig visitar va ser la d'AFAC tmb!

Ha fet infinitat de projectes, i com ben be has dit tu, el que compta es l'ajuda, tan esd'on vingui!!

Anna.

Pere i Carme ha dit...

Silvia, bonique iniciativa, que de ben segur el teu granet d'arena has aportat.
He vist els dies dels espectacles i per motius laborals no hi podrem asistir amb les nenes, pero podeu comptar amb la nostra aportació per aquest Gran Projecta Solidari.

Una forta abraçada

Pere i Carme

Jennifer ha dit...

Hola Silvia, la verdad que yo no tengo experiencia ninguna de primera mano con Afac, pero fue la página que al principio de iniciar toda mi búsqueda visitaba a diario, y la verdad, me encanta y creo que ayudan a muchísima gente y encima de forma desinteresada, y eso es maravilloso, pero ya sabemos que siempre hay gente para todo y lo mejor es pasar y no hacerles caso.

Muchos besos y como no, Aina esta reguapa.

PD: Ya tengo el retalito, solo me falta el deseo, a ver si me mandas la dirección, mi correo es arowana27@hotmail.com

Eli ha dit...

Felicitats rebonica!!
Estic amb el Pere, segur que hi ha molta mà Silv en tot això!

Ojalà arribeu als resultats desitjats i que molts nens i nenes estiguin beneficiats.

Gràcies!!

Eli