CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
diumenge, 28 de setembre de 2008

fotografia de la setmanahem tingut un cap de setmana màgic amb la família del cor!!!
fa dos anys, un 30 de setembre de 2006 arribava a l'aeroport la primera princesa del grup i just un altre any més tard, el 30 de setembre de 2007 ho fèia la última princesa de la colla.......i curiosament el significat del nom en xinès d'una és el nom de pila de l'altre......uffffff
així doncs no és d'extranyar aquesta cel.lebració, ja que el 30 de setmebre sempre quedarà grabat als nostres cors per ser el dia en que vèiem com els nostres somnis es fèien realitat i el dia que tancavem el desig de tots i cada un de nosaltres.

Ha estat un cap de setmana molt bonic.....on hem disfrutat de molts i divertits moments, de gincames, proves de tot tipus, moments molt emotius, molts records i molts sentiments passats i presents que sempre més quedaran dins el nostre cor.
jo només tinc paraules d'agraïment cap a tots, perquè tots i cada un de vosaltres m'heu aportat moltíssim.
el cap de setmana l'hem acabat també d'una manera molt especial, contribuïnt a una iniciativa d'AFAC per recollir diners per operacions de llavi leporí. La pujada amb ponny va ser divertidissima!!!!

hi ha una cita de Dostoievski, que diu:
"qui acumula molts records feliços de la infància, està salvat per sempre"
i això és el que procuro fer.....tot i haver deixat ja fa molt i molt de temps la meva infància, crec que aquesta frase l'hauriem de tenir sempre present.....disfrutar i acumular bons records i especials moments, és l'únic que m'acompanyarà sempre i mai ningú m'ho podrà prendre.
aquests són els moments que val la pena viure i els que val la pena recordar.
Així que estic molt contenta de ser tan afortunada per tenir tants records acumulats, i tant de bo, ja que en gran part és per les nostres princeses per les qui ho fem.....puguin també acumular una pila de records que les salvin per sempre!!!!

a TOTA la meva família del cor, que en sou molts.....MOLTES GRÀCIES!!!!!

(com sempre clickeu alta qualitat, perquè baixa molt més ràpid)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

mooooltes gracies a tota la familia JXF i especialment a la Silvia i l'AINA, que heu fet posible que el recor tant bonic pèrduri.

Muaaaaccccssssssss

LLUIS

Anònim ha dit...

Gràcies de tot cor familiaaa... Esperem poguer fer molts cumples com aquestsss... Ha estat genial poguer reunir a tota la family i disfrutar d´un finde geniallll...Gràcies de tot cor a totsss.. Un petonas de la Noe, en Jaume i la Mar Jin...

Anònim ha dit...

ostres sílvia que filosòfica!
la veritat és que per entendre tot el que compartiu amb la teva família del cor suposo que un s'ha de posar en pell vostra.
només dir.te que les imatges parlen per elles mateixes, i que la bona energia que porteu es transmès a través d'un aparell tan fred com un ordinador.
us desitjo molts anys de celebracions i molts anys de família del cor, tot i que aquí també téns a la teva família del cor de sempre, no ho oblidis mai.

´visca els negres!! què passa amb el mocador??? te l'has canviat o què??? juasjuas

jordi

Eli ha dit...

Què bonic el video Sílvia! i si, realment, despreneu bon rotllo i molts sentiments especials. Us felicito i que per molts anys reina!

petonetes,

Eli