CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
diumenge, 14 de setembre de 2008

fotografia de la setmana


doncs és aquesta!!!!!!
el dissabte vam anar a fer fotografies de carnet per l'aina, ja que en necessitàvem unes quantes per a diferents carnets d'activitats de l'aina.
perquè és la fotografia de la setmana???? doncs ni més ni menys per tota l'odisea que va suposar poder fer aquesta foto.
va acabar rient tota la botiga, i el que era el més sencill del món es va convertir en tot una fita impossible d'aconseguir....

la cosa va anar més o menys així......asseuen a l'aina a una cadira més aviat alta, que a ella ja li va fer molta gràcia, i quan la noia li diu riu, que no calia perquè ja ho feia, l'aina va començar a riure exageradament i a fer mil i una cares....totes molt simpàtiques, però no per a fotos de carnet.
Al veure que era del tot impossible la noia li va dir que es posés seria, i l'aina va començar a fer "morritus" i cares series que ella fa quan està de broma i es vol fer l'enfadada...
total, que va ser pitjor el remei que la malaltia, i sense adonar-nos'en els altres clients de la botiga van acabar tots rient i aproximant-se per veure el teatre de l'aina.
quan per fí vam aconseguir que riés de forma normal sense carcajades just alhora de disparar l'aina es va acostar a la cara un osset que l'acompanya sempre i apa, tornem a riure sense parar....
la veritat és que la pobre noia no podia fer la foto ja que es tronxava de riure, i després de molts intents aquesta foto és la que varem donar per bona tot i que no mira a la càmera!!!
aiiisss aina, no canviis mai princesa!!!!!!!

4 comentaris:

Eli ha dit...

jajajaja, aixx que bonica!!
Segur que ha estat difícil d'aconseguir, però ha quedat guapíssima!!!

Petonetes,
Eli

Isabel ha dit...

Esta guapíssima!!!!!!!!
M'imagino l'escena.
Isabel

Anna ha dit...

jajaja!!! boníssim...com m'hagués agradat veure-ho!

La primera foto de carnet amb la Laura va ser tot el contrari, vinga plorar, li va agafar por en el tamboret alt i que la sala era molt fosca. Quan després de molta estona vam aconseguir que rigués...el fotògraf i nosaltres fent de tot....al riure se li axinaven tant els ulls que li quedaven tancats, i llavors no servia pel DNI...va costar molt però al final vam aconseguir una foto txula.
Petonets!
Anna

Bethy ha dit...

Simplemente H-E-R-M-O-S-A ;)