CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
dilluns, 25 d’agost de 2008

una nova etapa??????

aquesta és la pregunta que segurament ens fem tots els pares que estem esperant els nostres tresors de la xina.
Ahir es va fer la cloenda dels jocs olímpics de Beijing.....val a dir que com la inauguració va ser realment excepcional. Un espectacle de llum, color i moviment que va deixar bocabadat a tots els que ens ho miravem......

passats els jocs, ara estarem a l'espera de veure què passa amb les assignacions, sortirem de dubtes de tantes i tantes especulacions i rumors que envolen aquest món adoptiu.
Personalment crec que fins arribar a maig del 2007 ( últims expedients entregats al CCAA abans d'entrar en vigència el conveni de la Haya ) la tònica no variarà gaire.
No obstant, sempre queda l'esperança de que la cosa acceleri una mica i es doni una bona empenta a tants i tants expedients que fa més de dos anys que esperen ser aparellats.

A nosaltres, la primera experiència adoptiva ens diu que a Xina tot és possible!!! El CCAA treballa amb molt de rigor i eficàcia per a fer realitat tants i tants somnis.....i per això val la pena esperar.
anys enrere tot i que la situació no era ben bé la mateixa d'ara, es va passar de més 18 mesos d'espera en només 6 en molt poc temps, per tant no hi ha rès dit, tot és possible.
I en això seguirem confiant.....de què serveix fer càlculs i rumorejar sobre el tema si cap sol.lució és a les nostres mans??????
com diu un sàvi proverbi xinès:
"El momento elegido por el azar vale siempre más que el momento elegido por nosotros mismos."

que el camí de l'espera sigui molt dolç per tots!!

7 comentaris:

Anna ha dit...

Molta sort!!! i que l'Ona vingui el més aviat possible.

Anna

Ester, FM09 ha dit...

Hola Silvia!!

Pues como tú bien dices, no se puede predecir nada...que pasará ahora???pues yo pienso como tú, hasta mayo del 2007 no creo que haya mucho cambio...pero quien sabe?
Mucha suerte, aquí estaremos para animar y ver a vuestra preciosa Ona.

Un beso muy fuerte. Ester.
http://enunbosquedelachina.spaces.live.com/

Elén ha dit...

Hola Silvia,
Soy Elén de Farolillos chinos, me dices que me enviaste un retal, pero estoy buscando entre los correos y no lo veo...
¿podrías enviarmelo de nuevo?
la dirección kandeelen(arroba)gmail.com

por cierto, yo espero y querría creer que en el CC.AA. se van a poner las pilas, y van a ir cogiendo carrerilla. Creo que tienen altos y bajos, a ver si empiezan los altos.
un saludo
Elén

Roser ha dit...

Hola Silvia, yo crec y vull creure que ben aviat tindrem sorpreses en les asignacions, hem de dir que ja es sabut que com tu dius fins al maig del 2007 hi han moltes families esperant el seu trosset de Xina, pero ha d' hever un camvi, estem a l' any 2008 i el 8 es un nº de sort a Xina, doncs esperem que lo que resta d' aquest any sigui molt bó per les asignacions i que moltes families puguin abraçar a les seves princeses o princeps.

Per cert, m' encata aquest proverbi.
Roser

Silvia y Mario ha dit...

Y yo siempre que pienso en aquel cambio tan radical en el tiempo de espera me pregunto: ¿cómo vivisteis las familias ese "tremendo bajón" en la espera?

Besos

El fil vermell ha dit...

Si, ara que s'han acabat els Jocs Olimpics s'haura de veure com van les assignacions i si tots els rumors que s'han dit son certs o no.

Un peto
Anna

Anònim ha dit...

Estic desitjant sortir del dubte.
Isabel