CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
dilluns, 18 d’agost de 2008

una data per no oblidar


avui, és una data d'aquelles que no oblides mai.....no puc dir que més important que el dia que ens varem trobar amb l'aina per primera vegada, o que la data del dia de l'assignació.......però si que una data molt significativa i amb un alt grau d'emoció.
avui, és 18 d'agost, la data que ens va donar el centre xinès, el CCAA, on va quedar registrat el nostre primer expedient ara fa tres anys.
Aquell 18 d'agost del 2005 quedaven registrats a xina els nostres somnis i les nostres il.lusions, i va ser a partir d'aquesta data que anarem descontant els mesos per arribar a l'aina.
finalment, després d'una meravellosa espera, tots els expedients del 18 d'agost entre d'altres, quedavem assignats 14 mesos més tard ( octubre de 2006 ).

Aquesta data, no només ens va unir amb l'aina.....ens obria les portes d'una nova família, la família del cor amb la que hem compartit i seguim compartint grans moments de les nostres vides.

moltes felicitats a tots els qui avui també viviu aquesta data de manera especial!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sí Silvia, es una data que no oblidarem mai a la vida.

18 d´agost del 2005

A més era el dia que feia just un mes havia nascut la nostra filla.

Ja sabeu que a mi una cosa que em preocupava molt, és que a Xina ningú sabía que hi aniriem a buscar-la. Aquest dia, a part de ser com tu dius molt significatiu i emocionant, va ser el dia que van saber per fí, que hi aniriem.

Una forta abraçada a tota aquesta gran familia, que una màgica data ens va unir per sempre

Fina