CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
dissabte, 10 de maig de 2008

per l'Anna.....

vull dedicar unes paraules a l'anna....una noia a la que no conec personalment, però estic segura de que algun dia ho faré.
L'Anna, un dia va decidir fer el seu treball de recerca sobre les adopcions a la xina.
Gràcies a la nostra web http://www.filladelcor.com/ ens va trobar, i ens fa molta il.lusió haver-te pogut ajudar amb la nostra experiència.
Anna, dir-te que ens ha agradat molt el teu treball i sobretot ens ha agradat molt la delicadesa i la cura amb la que parles del tema.
desitjo de tot cor que treguis la nota que tant et mereixes.
M'agradaria citar un breu apunt del treball de l'anna, doncs és dels pocs fragments que he llegit que defineixen l'adopció tal i com jo l'entenc.....simplement com una altra manera de ser pares, sense més!!!!!!

Motius que porten a l’adopció
Els motius que solen portar a l’adopció són, normalment el desig de donar i rebre l’amor d’un fill o augmentar la família perquè hi ha mitjans per augmentar-la. És probable que existeixi la possibilitat de no tenir fills propis i biològics, o pot ser que es desitgi atendre a necessitats concretes de nens que necessiten trobar una família per estabilitzar les seves vides. També hi ha postures més generoses i humanitàries, gent que únicament pensen en la necessitat d’uns nens desafavorits per el destí o la sort i s’ofereixen incondicionalment a adoptar qualsevol criatura que ho necessiti.


MOLTA SORT ANNA!!!!
.....i si algun dia notes que el teu fill vermell estira......ja saps on som!!!!!!

1 comentari:

El fil vermell ha dit...

Moltes fracies Silviaaaa!
M'ha agradat molt que dediquessis aquest espai a mi!
Jo tambe espero que algun dia ens poguem coniexer personalment, m'agradaria molt!

Gracies!
AnnA