CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
dimarts, 22 d’abril de 2008

JA TENIM DATA DE REGISTRE!!!!!!


Avui ha sigut un dia d'aquells en els que saps que passarà alguna cosa!!!!
fa dies tenia unes pessigolletes a la panxa...i no sabia perquè, però intuïa que alguna cosa estava a punt de passar.....
Ara, després d'un matí bastant atrafegat m'he conectat a la pàgina del MTAS a veure si hi havia alguna novetat, però tot seguia igual, sense canvis!!!!
axí que hem decidit provar sort i trucar directament a Madrid....i si, el meu cor no m'enganyava........ens ho han confirmat:
el CCAA ho acabava de comunicar al ministeri, SOM ABRILINES 2008!!!!!, excatament la nostra data de registre al CCAA és el dia 10 d'abril de 2008!!!!!!

És indescriptible.......la sensació que corre per dintre meu no us la puc explicar....el nostre expedient ja descansa al centre xinès d'adopcions, i els nostre fil vermell ja és al lloc on ha d'estar, la XIna.

quina casualitat.......en un dia com avui de fa dos anys acabavem de crear www.filladelcor.com i al cap de dos anys tenim la nostra segona data de registre!!!!!


Des d'aquí només em resta llençar un petó al vent perquè el porti a la terra on ha vist, o veurà néixer la nostra segona princesa.

6 comentaris:

Eli ha dit...

MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!!!!!!
AISSSS ME N'ALEGRO MOLTÍSSIM. UN GRAN PAS PER ARRIBAR A LA VOSTRA ONA.

Petonets guapíssima!!!
Eli

Anònim ha dit...

ENHORABONA!!!!!! Es un passet culminat, pero molt important.

Es la confirmació que l´extrem d´aquest vostre fil vermell ja és al seu destí, esperant que unes manetes amb ulls rasgats, comencin a donar petites estrabades, per anar-se acostant dia a dia cap a casa.

O sigui que.... una notícia magnífica. Ens en alegrem de veritat

Una forta abraçada,

Francesc, Fina i Abril

Anna ha dit...

MOLTISSIMES FELICITATS!!!Quina sensació més bonica oi? tornar a tenir l'expedient per allà esperant a veure quina preciositat us assignaran i us robarà el cor de seguida, com l'Aina.

Estarem tots pendents d'aquest 10 d'abril de 2008!!!! A veure quan trigarem a poder viure una altra bonica arribada!!! Ais com s'ha complicat els terminis!!

Anna Xuclà

Anònim ha dit...

MOltíssimes felicitat a tots tres. Ja teniu molta feia feta ara queda el pitjor, esperar amb paciència, encara que l'Aina us farà passar el temps més de presa.
Petons.
Isabel

El fil vermell ha dit...

Moltes felicitats familia!
Aquest fil vermell cada vegada esta mes a prop de l'Ona!

Un peto!
AnnA

Anònim ha dit...

Moltes felicitats familia¡¡¡. vos desitjam el millor en aquest camí cap a l´Ona, que l´espera sigui dolça, il.lusionada, esperançada...vos ho desitjam de tot cor amics¡¡¡

Joana, Nico i l´Agnès Shuchun