CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
divendres, 25 d’abril de 2008

després de la data de registre.....

Doncs després de la data de registre ens queda esperar fins que el nostre expedient passi a ser revisat.
A la sala de revisió , valgui la redundància, es revisa tot l’expedient per tal de que tot estigui correcte i s’ajusti a les normes que exigeix el CCAA.
Actualment sabem que s’estan revisant els expedients de desembre 2006, o sigui que encara ens queda tot el 2007 per endavant.
Un cop s’acaba la revisió els expedients entren a la sala més màgica de tot el centre xinès, el MATCHING ROOM.
El matching room és on es produeix el miracle, és on els somnis es fan realitat, és on algú que mai sabrem qui és aparella una foto amb un expedient.
Moltes vegades penso com deu ser la persona que va grapar la foto de l’Aina amb el nostre expedient, m’agradaria poder-li dir tantes coses……..
Aquest home, o aquesta dona, mai sabrà fins a quin punt li estem agraïts.
De fet però, crec que aquestes persones són les qui fan de vehicle perquè les coses passin, perquè estic convençuda que ja estava escrit que l’Aina era per nosaltres i per ningú més.
L’Aina va néixer per ser la nostra filla.

Un cop l’expedient queda grapat, ja està llest per ser enviat cap el seu destí i omplir d’alegria els cors d’aquelles famílies que des de l’altra punta de món estem esperant els nostres fills.

Que el fil vermell arribi a bon port!!!!....

Us deixo algunes fotos perquè us feu una idea del que és el matching room i el CCAA.


2 comentaris:

Eli ha dit...

Quina passada!
Quin munt d'expedients es veuen als armaris plens d'il·lusions i esperances...plens de tot allò que fa que uns pares desitjin un fill.

Quin munt de nens i nenes tindran una vida meravellosa al costat de persones que són capaces d'esperar-los tan de temps...

Jo també crec que l'Aina era vostra des del principi dels temps.

Petonets família!

Eli

Anna ha dit...

Silvia,

un altre cop sentint a parlar del matching room!! ais....tants mesos pensant en matching room i a mi gairebé ja se m'havia oblidat.

Jo també hem pregunto moltes vegades qui deu ser? i com és que l'encerten tant??? és increïble.

Realment imagino que els nens s'adapten molt a les seves famílies i de seguida fan seva la nostra manera de ser, el què els transmetem en la nostra vida quotidiana...perquè a vegades amb l'Andreu ja diem...és clavada a tu amb això....jejeje!!!

Anna

Anna