CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
dimecres, 2 d’abril de 2008

data de tall


AFAC acaba de publicar a la seva web que la data de tall, tot i que encara no hi ha confirmació oficial del CCAA, és el 9 de gener de 2006.
Han asignat només 5 dies.....molt poc, però aquí seguim, il.lusionats com el primer dia i sabent que cada dia que passa falta un dia menys.
Tot i que aquesta vegada ens hem fet el propòsit de no obesionar-nos ni amb les dates de tall ni amb els rumors, si que anirem seguint el ritme de les assignacions, esperant que algun dia les coses canviin i el temps d'espera s'escurçi.
nosaltres encara estem esperant la data de registre i tot i que som conscients del camí que ens queda per recórrer, sabem que si les coses són d'aquesta manera és per alguna cosa.

moltes felicitats a totes les families asignades!!!! de ben segur que a hores d'ara hi ha moltes llars del món cel.lebrant que ja són pares i mares oficialment....
a la xina els esperen els seus filles i filles que ompliran de rialles i d'amor les vides d'aquests pares per sempre.

2 comentaris:

Eli ha dit...

Guapa, ja t'ho he dit moltes vegades, m'impressiona moltíssim aquesta emoció continguda que teniu les mares que espereu. T'admiro molt! i crec que la teva Ona ja creix poc a poc fa molt de temps dins el teu cor, si tanco els ulls ja li veig la seva dolça careta perquè s'assembla a l'Aina, a tu, al Lluís...

Tot i que aquest embaràs per tu no és nou (ja ets secundípara!), vull que sàpigues que estic al teu costat per desesperar-me d'aquesta espera amb tu el que calgui i quan calgui.

Petonets mare marona!!
Eli

Anònim ha dit...

moltes gràcies wapissima.....
tenir a gent com tu al costat incondicionalment, fa que qualsevol entrebanc es porti de la millor manera.
moltes gràcies per ser-hi!!!!

sílvia