CCAA 10 abril 2008. Ens queden 476 dies d'assignacions!


"a qui sap esperar, el temps li obre les portes" (proverbi xinès)


El món està a les mans d'aquells que tenen el valor de somiar
i córrer el risc de viure els seus somnis.

(Paulo Coelho)


FELIÇ 2015!

FELIÇ 2015!

"tu história podrá no tener un principio muy feliz, pero esto no te convierte en quién eres, sino en el resto de tu historia; quién tu decidas ser"

(kung fu panda 2)
dimecres, 9 d’abril de 2008

Beijing 2008

com tots ja sabem, aquest estiu es cel.lebren els jocs olímpics a la capital del gran imperi xinès.
aquest blog no tracta ni de política ni religió.....però em sembla oportú parlar sobre el tema dels jocs ja que són notícia un dia si i l'altre també.

suposo que tots tenim ja formada la nostra opinió i tenim les nostres creences sobre moltes de les coses que pasen a la xina, però n'hi ha una que em sembla injusta i l'haig d'expressar.
no entraré en si em sembla bé o no el que està passant, ni si em sembla bé o no el que li va passar al Tibet ara fa uns anys....entrariem ja en un debat polític on totes les opinions són igual de respectables i no arribariem mai al final del carrer.

el que no entenc, i en aquí entrariem de nou en la misèria i la poca personalitat humana de la que altres vegades ja n'he parlat en aquest mateix blog......és que
ara resulta que el món occidental, ja siguin polítics, assosiacions o persones individuals se sumen tots a boicotejar els jocs.
ja he dit que no entraré en la causa....que es remonta fa uns quants anys.....però perquè ara?????
on era tota aquesta gent fa anys? que ha fet el món occidental pel Tibet fins ara??? rès!!!!
que s'ha fet en general pels problemes que pateix la xina? altra vegada res!!!!
i pels treballadors xinesos......que són explotats degut a la gran demanda occidental???
però és clar, com que ara tot això resulta molt mediàtic tothom se suma al carro.

bé, segons el meu punt de vista tornem a entrar en la misèria humana, en el protagonisme pel protagonisme i en l'afany de poder.
mai s'haurien de barrejar certes coses, però per desgràcia de tots és així!!

2 comentaris:

El fil vermell ha dit...

Crec que ultimament tothom esta ficat una mica en aquest tema dels JJOO de Xina, es especial les families que estan esperan el seu tresoret d'aquest pais.
No se si els Jocs afectaran o no al temps d'espera per poder adoptar, pero espero que aixo no sigui aixi.
Jo fa uns dies tambe en vaig parlar al blog i segons l'enquesta que tinc posada al blog de moment guanya amb un 75% la resposta de que els JJOO, SI que afecten a les adopcions a la Xina.

Ah per cert, el pastis de la infantesa fa una pintaaa!
Ñaaaaaam! jaja

Un petoo!
AnnA

Anònim ha dit...

Hola Sílvia:
Estic totalment d'acord amb tu, ja m'agradaria veure al guapo que comença a fer boicot a les grans marques que fabriquen a la Xina i que gràcies a això tots podem comprar productes de marca a preu assequible. Que no saben en quines condicions treballen a la Xina i que són aquestes mateixes empreses que s'omplen la boca amb el boicot les que vulneren els drets humans "obligant" als empresaris a explotar als seus treballadors.
Quanta falsetat que hi ha a occident on sempre hem cregut que la nostra forma de vida és la millor i la que tothom ha d'imitar. Deixem-nos de mirar el melic d'una vegada.
Isabel